Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Ondernemersontbijt Hoofddorp

Polderplein 209 Hoofddorp
Deelnemers: 30-50

Namens Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland nodigen wij jou als ondernemer van harte uit voor het veiligheidsontbijt, gericht op de aanpak van winkeldiefstal en het voorkomen van agressie en geweld tegen ondernemers. Dit evenement vindt plaats tijdens de landelijke ‘Week van de Veiligheid’. 

Waarom is dit belangrijk voor jou? 

Tijdens deze sessie, georganiseerd door en voor winkeliers, krijg je praktische tips en strategieën om winkeldiefstal en mogelijke agressie en geweld binnen jouw onderneming te voorkomen. Jij, je medewerkers en jouw collega-winkeliers krijgen hierbij de kans elkaar beter te leren kennen en tijdens een interactieve workshop leer je hoe te handelen in geval van een lastige situatie met een klant of bezoeker.  

Waar en wanneer?

Datum: 7 oktober 2024
Tijd: Inloop 07:15, eindtijd 10:00
Locatie: Terras Hema 
Adres: Polderplein 209, 2132 BG Hoofddorp

Wat levert dit op voor jou? 

We behandelen essentiële vragen zoals: hoe ga je om met een winkeldief? Mag je deze zelf aanhouden? En hoe spreek je iemand aan zonder dat de situatie uit de hand loopt? Dit veiligheidsontbijt biedt niet alleen waardevolle kennis, maar ook de kans om ervaringen te delen en vragen te stellen. Bovendien kun je netwerken met andere ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeente Haarlemmermeer, de centrummanager van Hoofddorp Winkelstad, de politie en PVO Noord-Holland.

Meld je nu aan, want alleen samen kunnen we hier een succes van maken! 

Dit is jouw kans om je samen met je collega’s voor te bereiden op de aankomende drukke periode en je zaak te beschermen tegen mogelijke risico’s. Mis deze kans niet om je onderneming veiliger en succesvoller te maken.

Aanmelden voor Ondernemersontbijt Hoofddorp

Datum:

Locatie: Polderplein 209, 2132 BG Hoofddorp

Deelnemers: 30-50

Jouw gegevens