Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Ondernemersontbijt Grootebroek

Industrieweg 48a Grootebroek
Deelnemers: 30-50

Meld je nu aan voor hét ondernemersontbijt voor alle winkeliers in Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland

De donkere wintermaanden staan weer voor de deur. Daarmee breekt een periode aan van gezellige feestdagen en hopelijk veel drukte in de winkels. Maar helaas leert de ervaring dat in deze periode er ook sprake kan zijn van agressie en geweld, onder winkelbezoekers onderling of gericht op jouw zaak of medewerkers.

Daarom nodigen Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland en de Gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland jou van harte uit voor het ondernemersontbijt tijdens de landelijke Week van de Veiligheid op woensdag 9 oktober vanaf 7.30 uur in Happy Days in Grootebroek.

Tijdens dit ondernemersontbijt wordt ingegaan op manieren om agressie en geweld binnen de onderneming te voorkomen. Middels een interactieve workshop leren jij en jouw medewerkers hoe te handelen mocht een lastige situatie zich toch voordoen. Hoe ga je om met een winkeldief, mag je deze bijvoorbeeld zelf aanhouden? En hoe spreek je iemand buiten en in jouw zaak aan zonder dat de situatie uit de hand loopt?

Het ondernemersontbijt is een interactieve bijeenkomst waar veel ruimte is voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Ook is er de mogelijkheid om met elkaar en de aanwezigen van de gemeenten en 
PVO Noord-Holland te netwerken.

Programma

7.30 uur Inloop met een stevig en heerlijke West-Friese koffietafel
7.45 uur Welkom en introductie door wethouder Economische Zaken Nico Slagter
8.00 uur Interactieve workshop 
9.00 uur Vragenronde en netwerken 
9.45 uur Afronding en einde ondernemersontbijt

Locatie

Happy Days, Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek
Deelname aan het ontbijt en de workshop is geheel kosteloos voor ondernemers, dus meld je snel aan!
 

Aanmelden voor Ondernemersontbijt Grootebroek

Datum:

Locatie: Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

Deelnemers: 30-50

Jouw gegevens