Onze agenda

Wij bieden ondernemers kosteloos voorlichting, bijeenkomsten, workshops en trainingen aan. Schrijf je hier in voor een van onze activiteiten.

Bijeenkomst veilige horeca

Pettemerstraat 5 Alkmaar
Deelnemers: 50 of meer

Ben jij erbij? Bijeenkomst Veilige Horeca in Alkmaar!  

Gemeente Alkmaar, Koninklijke Horeca Nederland, nachtburgemeester Robert-Jan Wille, het team van Podium Victorie Alkmaar en Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland nodigen je van harte uit voor de bijeenkomst Veilige Horeca op donderdag 14 november 2024. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat het uitgaansgebied in Alkmaar veilig is én blijft voor iedereen.  

Datum: Donderdag 14 november
Tijdstip: 11:00 - 15:00
Plaats: Poppodium Victorie, kleine zaal - Alkmaar

Waarom mag je dit niet missen? 

Tijdens deze bijeenkomst krijg je praktische tips over hoe je je horecagelegenheid veilig houdt en lastige situaties de baas blijft. We behandelen belangrijke vragen zoals: hoe spreek je een agressieve bezoeker aan zonder dat de situatie uit de hand loopt? Wat doe je al jouw gasten te maken krijgen met seksuele intimidatie of grensoverschrijdend gedrag?

Je krijgt niet alleen waardevolle kennis, maar ook de kans om ervaringen te delen, vragen te stellen én te netwerken met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeente Alkmaar, Koninklijke Horeca Nederland, politie, handhaving en PVO Noord-Holland.  

Voor wie?  

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor horecaondernemers en hun medewerkers. Werk jij echter als nachtportier, in de beveiliging of op een school? Ook jij bent welkom om kennis op te doen en te delen. Want door samen te werken, maken we van Alkmaar een prettig en veilig uitgaansgebied! 

Meld je nu aan! 

Dit is jouw kans om je samen met je collega’s en professionals te werken aan een veilig omgeving voor jouw gasten.  

Mis deze kans niet en meld je direct aan!

Aanmelden voor Bijeenkomst veilige horeca

Datum:

Locatie: Pettemerstraat 5, 1823 CW Alkmaar

Deelnemers: 50 of meer

Jouw gegevens